yes man

Såg på film idag med joel, ida och david.. Yes man med Jim Carey, hur KUL som helst! :D
ett litet tips! imorrn är det sista april, har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska göra, meen det löser sig har några alternativ iaf.

nyss målat naglarna i guld, gillar mitt nya nagellack! sätter en liten guldkant på vardagen sådär ;) ska nog göra mig lite piff för morgondagen innan jag går och lägger mig. inpackning till håret, lite bus kanske och noppa ögonbrynen.

imorrn blir det en sväng på kupolen, såg att de hade fått in en hel del fint i butikerna när jag var där och fikade idag. frågan är bara vad man vill ha på sig imorrn, fast det beror ju lite på vädret (som kommer att bli strålande om jag får bestämma!)

det var länge sen jag skrev, sen dess har jag hunnit varit på tulavippan och köpt en silver (!) jordnöt som jag tänkte ha smycken i (bild senare) .Ätit på subway en triljon ggr, äntligen städat klart min garderob.. tog ett bra tag! och mycket mycket mer :) just ja köpt en rosett också, men än så länge är det bara jag som insett charmen i den haha
Och nej jag har inte en nätbrynja på mig.. så loco har jag inte blivit :)



puss & kram / A

rubrik

en otroligt oproduktiv dag, men vet du va det är jag värd.. har smällt i mig en hel smallpizza (nästan) så nu när jag ligger på sidan så behöver jag inte ens ha armbågen som stöd eftersom magen sticker ut :P ligger och kollar på the rachel zoe project och har fastnat totalt! men det här är sista avsnittet nu, sen ska jag sova!

måste säga att klännigen jag hade igår är definitivt en favorit, synd att man inte kan ha den så ofta..



peace/ A

den du, det trodde du inte..

men nu skriver jag :) igår var det champagnekväll hos joel med alldeles för tidig champagne öppning enligt min smak! men det var skoj iaf.. idag känner jag en enorm längtan efter spaghetti och köttfärssås, och tänka sig det får det bli nu!
kanske till och med skriver igen sen nu när vi har INTERNET! weehey belkin49 släng dig i väggen :)


     

RSS 2.0