11.03.23

Varför kan man inte få vara Anna 4 år igen? Gå på dagis och att ens största problem var om man skulle välja den lila kritan elleeeer den blå eller kanske skulle jag spela spel istället?.. JA TACK!
.
Har en smärre set-back i mitt liv just nu.. allt på en gång! Det värsta är att det är mitt eget fel också! DOH! tiden har barat susat förbi, en del felprioriteringar har skett och nu sitter jag här och önskar att jag ska vakna upp ur den här (mar)drömmen.. typ NU! men icke
.
I have my self to blame for it
.
Så idag kommer spenderas framför datorn, även om jag känner att det är det sista jag vill göra just nu! Bita i det sura äpplet så att säga!
.
Ett litet side-track! Varför är det så att när nånting går dåligt så går allting dåligt.. är det så? eller är det våra hjärnor som gör att vi bara ser det negativa? Positivt tänkande är något jag brukar köra med och det funkar bra (skitbra faktiskt).. tills det verkligen kör ihop sig! då blir man apatisk istället, bara för att det känns som att det inte går att tänka postivt.. upp som en sol och ner som en pannkaka (heter det så?). Skulle det vara bättre att vara lite pessimistisk så att det inte känns lika hårt att hamna i skiten?
.
Nu ska den här lilla apatiska tidsoptimisten , vara kreativ som faen och jobba ikapp den tiden som svischat förbi! skicka alla mejl som behöver skickas, ringa alla samtal som behöver ringas och trycka på alla knappar som behöver knappas på! så det så! you go girl! haha
.
Nästa vecka efter hårt slit så ska jag släppa några stenar från mina axlar och börja planera bättre, säga nej till både andra och mig själv, så att jag slipper den här sitsen igen!
.
Allt det andra som snurrar i mitt huvud kommer också att visa sig inom sinom tid!
.
.
.
/A
.

11.02.09

.
Muy bättre dag idag! skönt!
.
Jobbat hela dagen men det kändes som en kort dag ändå.. Sen hem och äta turkisk yoghurt med honung! mums, jag tror jag är kär! på tal om att vara kär.. Har en äkta girl-crush på tjejen här nedan (Rosie Huntington-Whiteley) ! Dra mig baklänges! dessutom är hon tillsammans med hetingen Jason Statham.. mhmm tråkiiigt, inte
.
.
Bananas!
.
/A
.

11.03.08

NO COMMENT på den här dagen.. internationella kvinnodagen my ass.. inte min i allafall.
.
tomorrow.. new day, new start.. thank God for that..
.
/ A
.

Den där Fredrik

.
Kul kille haha!
taget från http://fredrik.cafe.se/
.

Vafan. Jag har lite Fredrik-tid, bara. Det kan man väl för fan få ha.

Min fru: (Kommer hem, kliver in i vardagsrummet, ser sig omkring) Vad gör du?

Jag: Kollar på Ellen DeGeneres.

(Tystnad)

Min fru: (Pekar på bordet) Vad är det där?

Jag: Ben & Jerrys strawberry cheesecake.

Min fru: Ska den verkligen stå framme?

Jag: Det gör inget. Den är slut.

(Tystnad)

Min fru: Och det där?

Jag: Det är mintchoklad.

Min fru: Varför äter du mintchoklad? Du gillar väl inte ens mintchoklad?

Jag: Den mörka chokladen är slut.

(Tystnad. Min fru tittar på Ellen på teven. Min fru tittar på mig.)

Min fru: Förlåt…det här låter kanske som en konstig fråga…men har jag gjort slut med dig och glömt bort det eller nåt?

.

 


11.03.02

När jag var liten ville jag alltid ta med mig en and-unge hem från älven och ha i badkaret.. men det var bara när jag var liten.. Nu har jag aldrig tänkt tanken.. aldrig! jag menar vi har inte ens ett badkar.. så det går ju inte..
.

eller..?

/A
.

11.03.01

.
1 mars
1 MARS!

Galet vad snabbt tiden går! Från och med nu (mars månad) har jag lovat (Sofie) att jag ska börja ta mer kort.. inte riktigt hållt löftet idag, men andra bullar ska det bli!
.
Idag på jobbet satt det två brev på tavlan som gjorde min dag (/vecka/månad)! Fy faen va roligt, tydligen gör man nånting rätt i allafall! Ännu mer pepp nu! :)
Imorgon blir det skola, ett kort jobb-pass, farmor, plugg (måste!), lägga golv (?) och umgås med finaste :)
.
<3
.
/ A
.


RSS 2.0