haha

när man läser förra inlägget kommer man osökt in på särskrivningar (ja det var några stycken)
den som inte har sett måste se det här, så jävla roligt!
http://www.youtube.com/watch?v=4A9a1F02OT8

Marre maräng

idag har jag börjat rensa ur garderoben, med betoning på börjat :)
sen hämtade vi tuppi och ingemar på tågstationen, hem komna från sydafrika.. inte helt fel det!
lite taco lunch hemma hos dem, sen bar det av till högskolan och plugga i ett antal timmar i datasalen brevid en indiskmusik lyssnande golvstampande utländsk student.. något irriterande för nån som har öronproppar när hon måste koncentrera sig riktigt mycket! (ja jag är weird)
efter jag fick nog där så drog jag mig till Waynes och skulle dricka lite kaffe och läsa lite mer, så träffade jag danne på hans dejt med hon den där facebooksbruttan :)

och nu till överskriften, marie kom till waynes så tog vi en snabb shopping tur innan de stängde, eftersom jag inte hade något att ha på mig imorn på släktkalaset nere i götene (bra framförhållning som vanligt). blev en silverguldbeige klänning.. ganska fin faktiskt

nu kommer samuel och johan hem med chips, så nu blir det film!

puss och smisk
/ A

thaibox

fyyyy fan vad jag är slut i kroppen, det är ett under att jag ens skriver nu :)
har varit på thaiboxning idag, efter uppvärmningen så insåg jag ungefär vad jag hade gett mig in på, men jag höll ut hela träningen, i en och en halv timme!! (lite stolt)
tränaren bestod utav muskler och ett huvud SJUKT! han har mer muskler på en arm än vad jag har på hela kroppen haha.

men de är bara att fortsätta så blir man väl riktigt vältränad förhoppningsvis! det är iaf riktigt roligt.
imorrn ska jag plugga marknadsföringen, har halkat efter lite i min planering. sen ska jag en liten sväng till kupolen, packa min väska inför lördagen och sen på kvällen ryktades det om att vi ska hem till leoboy :) och äta mat och umgås lite.

nej nu börjar min sista lilla kraft att tryta,
sov så gott, puss puss
/A

spontankväll

efter spelkvällen (på vilken jag vann allt) så gick jag hem till robin och träffade party glada människor.. sååå det blev flamman.  haha

lite bilder.











avslutar med den mest städade bilden av alla.. haha

/A

alone time igen

nu sitter jag är alldeles färdig spa'ad (eller vad man ska säga) skönt!!
samuel är och kollar på fotboll ikväll så nu sitter jag här igen.
lagade kyckling med ris till mat, mums! riktigt gott, uppskattat av S också =)

imorrn ska jag hem till alexandra med några ur klassen och spela spel och äta pizza. det ska bli roligt att göra någonting, känner att jag har varit lite väl mycket hemma på senaste tiden. dessutom passar spelkväll alldeles utmärkt. inte ofta jag får den viljan igenom!

sitter och kollar på the mentalist på 3an, riktigt positivt överraskad faktiskt.. hittills har det varit riktigt bra!
tänk om man hade den hjärnan, skulle vara nått!

nej nu är det slut på reklamen

see ya/ A

spa

Idag har jag en egen liten spa dag, fotvård, fixa naglarna, peeling, hårinpackning.. jag tar helt enkelt hand om mig själv!
inte ofta man har en heldag till det :) ska gå ut och ta en liten promenad i solskenet innan det försvinner..
ett litet tips från coachen är biotherms hudkräm på bilden under, den är riktigt härlig att smörja in sig i. man blir mjuk och luktar jätte gott :) det är aldrig fel..

/ A





Aningen irriterad..

vakna nyss av att det var tomt brevid mig... vet inte ens om jag har rätt att vara det..
men men

snö SNÖ och ännu mer snö

Ännu en härlig morgon, den här gången med nån att mysa med :) det blev en lyckad kväll med en lyckad avslutning, S skulle göra pull-ups på en sån där stång som sitter i dörren och druttade i backen. stången lossnade och sen låg han där på backen hållandes i stången med en chockad min!! HAHA sen väntade en 20 min bilresa hem med robin asgarvandes i baksätet :) bra intryck han gör, första gången han är där :)

såg John Mayer konserten igår hemma hos Danne, riktigt begåvad kille det där.

Gravity is working against me
And gravity wants to bring me down

Oh I'll never know what makes this man
With all the love that his heart can stand
Dream of ways to throw it all away

Oh Gravity is working against me
And gravity wants to bring me down

Oh twice as much aint twice as good
And can't sustain like a one half could
It's wanting more
That's gonna send me to my knees

Oh gravity, stay the hell away from me
Oh gravity has taken better men than me how can thet be?

Just keep me where the light is


-------------------------------------------------------------------------------

mycket snö så inåt helvete, dags att gå ut och skotta lite...  men mysigt är det. hellre att det är snö och sen blir det strålande solsken på en gång, så att man slipper den slaskiga gråa perioden. den pallar man inte! ska ta en liten prominix hem till lägenheten idag och städa ur min garderob, sen ska jag plugga in allt från kapitel 1+2 i marknadsföringsboken! tänkte att det var bäst att jag skriver ner det här så kan jag inte komma med några undanflykter sen :)

har inte åkt snowboard på år och dagar, det var bra back in the days när man hade friluftsdag. är ju så grymt skönt att sitta i topp stugan efter några åk, och bara njuta i solen.. hittade bilder från förra året. LOVELY

                          

puss puss/ A


Riktigt bra dag kommer det här att bli..

Solen skiner (inte alls, men det gör inget), pigg och alert.. jävligt ful morgonfrilla som vanligt haha och lite frukost i magen! kan det bli bättre?! borde hoppa in i duschen nu, mamma och jag ska åka till lager 157 och shoppa lite :) skoj skoj. har kommit in i ett shoppingstim nu.. men du kan vara lugn, har faktiskt avsatt lite pengar för sånna här stunder.

fått tillbaks alla tentor, har gått över förväntan, riktigt nöjd faktiskt! skönt att inte ha något kvar som ligger kvar och gnager! fullfart framåt bara!

tror de små rackarns hormonerna har börjat tagit lite, känner en tendens till humörsvängningar.. igår rann bägarn över när jag blev så jävla sugen på chips och i varje reklam paus till filmen (när lammen tystnar) så visade de minst två chipsreklamer... såna där små irritationsmoment som avslöjade det :)

ikväll ska vi ut på landet till Daniel och käka lite gott och umgås med lite männsikor, känns lagom för idag... krogen har verkligen inte lockat på ett tag. men nu måste jag hoppas in i duschen..

läskigt kort, men den bjuder jag på.. ciao


peace out/ A

Surprise surprise

Nu sitter jag här, fortfarande inget internet. men har kommit på att jag kan snylta lite från belkin49 om jag sitter vid köksbordet :P schh..

Mycket som har hänt på senaste tiden, saker som jag inte vet riktigt hur jag ska hantera... men allting har en orsak.

Åkte pulka söndags med M, I, S och C i plättbacken, riktigt roligt synd att man glömde kameran bara! en sak som inte var lika roligt däremot var hur kass kondition man har fått! skit drygt att gå upp för backen, till skillnad från ett par år sedan när man skuttade upp och ner för den där backen varje år på skol orienteringen.. men men man börjar ju bli gammal =)

Tänkte jag skulle gå på yogan som börja 20, lite mjukstart sådär. sen sätta igång och träna lite. har skjutit upp det där väl länge nu!

En annan ska som har blivit allt mer tydligt för mig är att allt handlar om planering och inställning! Allt, ja nästan iaf. går man upp på morgonen och tänker att allt är skit så blir det det, går man runt och tycker att man är ful så känner man sig bara ännu fulare och andra tycker det med. Who cares om nån ser lite sliten ut en dag. bättre att göra det bästa av situationen istället för att gå runt och sura en hel dag och vara "otrevlig"  DET kommer folk ihåg!
Att planera tiden gör allt så himla mycket lättare, bara att gå fem minuter innan man måste gå. Är så himla skönt, slippa stressa, komma för sent, låta folk vänta... det är ju inte direkt jobbigt att vara några minuter tidig. De här två sakerna är nått jag har kommit på att jag måste jobba på. två små saker som gör stor skillnad.

Sen en liten till T, tycker inte att du ska begränsa dig så där, det blir ju bara jobbigt!  Släpa med mig ut på en prommis istället, kanske till och med  vill följa på en thaiboxning. Jag vill jätte gärna prova det, men har ingen att gå med. Det är på tisdagar, torsdagar och lördagar? please min boxfriend :)?  Men som sagt T ta hand om dig.. 

Är ledig imorrn, ska bli riktigt skönt.. ska bara ta hand om mig och må bra.. inga krav inga måsten! kanske lite sex and the city :) har blivit mycket av det på senaste tiden, men det är ju så bra!!

Funderar på att bli mörk i håret igen. Kom på mig själv när jag satt och stirrade på en tjej med brunt hår som satt  raden framför mig på föreläsningen idag haha creepy. Det glänser så fint när man har lite mörkare hår. men då är det ju det där med utväxt, men det får jag ju med vilken hårfärg som helst iofs.. hmm tricky. vi får se hur det blir men just nu lutar det åt brunt :)


för jävla bra / A <3

för jävla bra


























PS, det kommer mer ;)

RSS 2.0