10.03.29





Fuck! Precis när jag skrev in dagens datum i rubriken kom jag på att jag skulle ha lämnat in en bok idag. Du vet de där ögonblicken när man bara stelnar till, blundar och tänker en svordom tyst för sig själv! haha

Skickade äntligen in tentan idag vid 11 SKÖNT!

Mamma kom hem till mig igår kväll, gjorde våfflor (SOM jag har längtat!!) och läste sen igenom vad jag hade skrivit. Det var guld värt! Misstänker, eller jag kan nog nästan påstå att jag vet, att det var våfflornas magi som höll mig vaken till 06.30 i morse.

Nu är det dags för sängen

I morgon blir en fantastisk dag känner jag på mig!

Puss i pannan

/ A



10.03.28


Hej och hå!

Sista rycket på tentan idag då! Jah, kom igen då! käääämpaa!
Så.. det var peppet för idag haha

Somnade efter 4 igår, helt sjukt vad jag var pigg. Kan ha berott på att jag drack två kannor kaffe.. hmm

Maybe baby


peace out / A


10.03.27





Earthhour


Borde väl egentligen inte ha datorn på men det är ju faktiskt i tentanstider nu, har iaf släckt alla lampor, det är helt kolsvart.. Ser inte ens vilken färg jag har på strumporna, eller mina fötter överhuvudtaget iofs!

Ska tända lite ljus, göra mig en smoothie och lyssna på den här låten en gång till tror jag, tycker den är fin.. Naaw! haha. Tentan går sakta men säkert framåt. Fick ett mindre sammanbrott igår när mycket av det jag hade skrivit försvann, ett "allvarligt fel uppstod". TRO MIG när jag säger att det var tur att ingen var i närheten.
Imorgon är det söndag och sen måndag, längtar till måndag efter kl 12. Då finns det inget mer jag kan göra, då är det inskickat och klart.. ingen mer ångest! måste nog söka hjälp för min ångest att skicka in skriftliga saker! haha Nej nu är det dags att fortsätta!

Good day.
I said Good day!!


Have you ever felt this way?

/ A


say what?

 

En gemensam strävan som kan identifieras i de arbetsorganisatoriska paradigmen och som också är underliggande i Hällstén och Tengblads (2006) argumentation kring medarbetarskap, är att förmå de anställda att prestera väl. Anlägg ett kritiskt organisationsperspektiv på medarbetarskap och för ett problematiserande resonemang kring hur medarbetarskap kan ses som ett kontrollinstrument.

Frågeställningar att behandla:

- Redogör för grunderna i kritisk organisationsteori.

- Vad innebär medarbetarskap för de anställda utifrån ett kritiskt perspektiv?

 

 

ett exempel på hur man får Anna att känna sig som den mest IQ befriade personen NÅGONSIN .



10.03.26





Who's that girl?


Så känner jag om mig själv varje dag nuförtiden. Kan man förändras to the point where you find yourself unrecognizable? (aningen svengelsk mening, men who cares? doh jag gjorde det igen!) Kan man behöva lära känna sig själv på nytt ibland? När hände förändringen? Jag menar  vad hände där?

Sov mina 10 timmar för tredje natten i rad (?!) börjar gå lite till överdrift, tänkte att jag kanske var lite trött och kunde behöva sova ut en dag.. EN dag, inte tre! Fick mig ett gott skratt imorse när jag såg mig i spegeln i allafall, såg förtääskig ut! Haha ett gott skratt förlänger livet har jag hört, tummen upp för det!

Den tillfälliga "ur-funktionen" som min hjärna hade igår är fortfarande kvar, så det är bara att inse att den är permanent. Måste vara ett ett försenat bakslag av all älkåwhole (that's right) jag drack i somras. Jag lider alltså av retardation. Undrar om det räknas som "förmildrande omständigheter" när jag lämnar in min tenta??

"Kära lärare, det har kommit till min upptäckt att jag lider av.."

/A


10.03.25


Jo men hej!

Sitter just nu och skriver på min hemtenta, eller ja.. Är helt hjärndöd idag, kommer ingen vart överhuvudtaget!
Tänker på allt mellan himmel och jord (förutom arbetsorganisation och medarbetarskap), har inte ens en gaffel som behöver diskas, har även en nysorterad garderob, en välgenomtänkt handlingslista och en klockren spotify-spellista.. Har med andra ord gjort allt annat än det jag borde haha... hmm

Äter en morot, skalar en apelsin och dricker lite nyponsoppa (what's up with the orange?) och hoppas på att hjärnan vaknar ur sin koma..





I feel peculiar now, what do you feel?



/ A

10.03.23





Tape me up ¤ Then break me up ¤ Ever so gently ¤
when I'm at my weakest ¤ Then it's not so hard

/ A


10.03.20

 

"Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It is a very mean and nasty place and I don't care how tough you are, it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life.

But it ain't about how hard you hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving forward.

It's How much you can take, and keep moving forward. That's how winning is done.

Now, if you know what you're worth, then go out and get what you're worth. But you gotta be willing to take the hits, and not point fingers and blame other people. Cowards do that and that ain't you. You're better than that!"


/ A



10.03.17




There might have been a time
When I would give myself away
once upon a time I didn't give a damn

Yeah, it's plain to see
there's nothing wrong with you

It's me, I'm a freak

Whataya want from me ?

/ A

10.03.09


Jag kanske talar till mig själv när jag säger
att man borde stanna upp ibland och se
för man lär sig ingenting på att blunda för sitt liv
och bara springa runt och låtsas att man ler

/ A


Summerbreeze





Once a failure, always a retard
go through the books just dream
I went to school with an offer for my teacher
he thought, please don´t look down on me
But I will, oh oh oh oh
Well I don´t care about your modern decoration
in your home so why should you care about mine
I´ve had enough of this comfort conversation
in my mind you´re all retards anyhow
Cause if you think love will come towards you
like a warm summerbreeze
you got your head among the clouds
and you will never be free
you´ll spend many nights alone
I know
If you don´t feel the way I do it don´t matter
cause, I´ll never know how you feel
but if you do then sure I´d be flattered
in my mind it´s all different anyhow
I think love will come towards me
like a warm summerbreeze
I got my head among the clouds
and I will never be free
I´ll spend many nights alone
I know
I know
Cause I have and I will.


10.03.06


Doh! nu blev det så där lååångt uppehåll igen!
Ibland tar det lite för mycket energi att bara finnas till, så när man väl ska skriva så känns det som ett jättestort projekt!

Har hunnit med en sväng till Örebro och träffat Karin, mycket tevligt, ett bra spontan besök där! god middag, trevligt folk, vin, utgång på Ritz och en lååång frukost dagen efter! trycker på "gilla knappen" likt någon med ocd haha! (okej inget att skämta om egentligen, meen jo)

Mitt humör på senaste tiden har inte varit helt OK däremot. Tror minsann att jag har manodepressivitet light eller nått. hmm.. Ena stunden är jag ute och går i solskenet, lyssnar på musik och nästan skuttar fram och tycker livet är FABulous! Andra så sitter jag och grubblar hemma i soffan och tycker att allt är jävligt jobbigt.. då man bara vill dra täcket över huvudet och tacka för sig. Vilket jag gjorde igår vid 22 (jag?!). Drygt! tar så mycket energi..

Förutom lilla svackan där på kvällen igår så ska jag faktiskt inte klaga. Gick hem till farmor vi 13 och drack kaffe med henne och pappa. Sen när pappas lunch var slut så dammsög jag lite medans farmor diskade. Övertalade henne att dra på sig kappan och damma av rullatorn och gå ut på en liten promenad. Blev en liten sväng i solskenet :) hon speedade på bäst hon kunde, och jag spatserade brevid. Tror dock hon fick mersmak trots att hon var lite tveksam innan, för sen gick vi och handlade på hemköp. Gick bra förutom att hon gick lite vilse när hon skulle hämta margarin.. Tur att det inte var i en större affär så att man fick höra i högtalarna "Anna-Lisa 87 år har tappat bort sitt barnbarn, hon väntar på dig vid informationen" haha man ska inte skratta men vilken sötnos hon är! världens bästa <3




<3 / A

RSS 2.0